Dorn terápia és Breuss masszázs - GyógytornaSopron

a Papréten...
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Terápiák
Dorn terápia és Breuss masszázs
 
Dorn terápia:
Dieter Dorn nevéhez fűződik, az 1970-es években fejlesztette ki a terápiát. Manuális korrekciós technika. Ízületek területén, kézzel végzett korrekciók sorozatából áll, miközben a beteg aktív mozgást végez. Célja a fiziológiás helyzetek visszaállítása. 
A Dorn terápia hatékony kezelés fájdalmaknál, zsibbadásnál, akut és krónikus aszimmetrikus testi tüneteknél. A terápia alkalmas más megbetegedések kezelésére is, melyek direkt vagy indirekt úton kapcsolatban állnak a gerincoszloppal. A gerinc területén megjelenő panaszok visszavezethetők az alsó végtagokra, és azok hosszbeli eltéréseire.
 
Breuss masszázs:
Rudolf Breuss osztrák természetgyógyász nevéhez fűződik. Lágy, lazító, regeneráló, a porckorongok tehermentesítését elősegítő masszázs, a gerinc mentén. Gyengéd és lágy fogásai segítségével képes maximális relaxációt biztosítani, regenerálni a szervezetet. A Dorn terápiánál végzett korrekciók előtt és után egyaránt jól alkalmazható a Breuss masszázs, amely segíti ellazítani az izmokat, csökkenti a fájdalmakat, és felgyorsítja a regenerációt.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz